Bayern Münih, Aleksandar Pavlovic ile sözleşme uzattı!

Bundesliga’da geride kalan sezonda şampiyonluk yarışında Bayer Leverkusen’in gerisinde kalan Bayern Münih’ten iç transfer hamlesi geldi. Alman ekibi, 20 yaşındaki orta saha Aleksandar Pavlovic ile yeni sözleşme imzaladı.

Aleksandar Pavlovic ile imzalanan yeni anlaşmanın 2029 yılına kadar olduğu kaydedildi. Almanya Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosundan hastalığı sebebiyle çıkarılan Aleksandar Pavlovic, imza töreninde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ne yazık ki bu bademcik iltihabı Avrupa Şampiyonası’nda kendi evimde oynama hayalimi engelledi. Bu büyük bir hayal kırıklığı ancak Bayern ile olan sözleşmemin 2029’a kadar uzatılmasından dolayı çok heyecanlıyım. Bu, kulübün bana güvendiğini gösteriyor ve ben de bunun karşılığını vermek istiyorum. Bayern benim evim. Gururlu, mutlu ve minnettarım. Takımla birlikte kupalar kazanmak ve kişisel gelişimimi sürdürmek istiyorum.”

Aleksandar Pavlovic, geride kalan sezonda Bayern Münih’te 25 maça çıktı. 20 yaşındaki orta saha, bu mücadelelerde 2 gol ve 2 asist üretti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx