Kraliyet yazarı açıkladı: Prenses Kate çok hasta

Yazar, hem babası kral Charles’a hem de eşi Prenses Kate’e kanser teşhisi konulmasına atıfta bulunarak Prens William için de şunları söyledi: İngilizler, Prens William’ın yaşamak zorunda olduğu olumsuz koşulların fazlasıyla farkında. Herkesin onun için yapabileceği şeyi yapıyor.

16 Ocak’ta karın bölgesinden ameliyat olduktan sonra hiç kamera karşısında görünmeyen Prenses Kate için pek çok spekülasyon yapıldıktan sonra mart ayında yayınladığı videolu açıklamada kendisine kanser teşhisi konulduğunu açıklamıştı.

Bu açıklama sonrası yine sessizliğe bürünen Prenses’in Britanya ve Milletler Topluluğu ordu alayları tarafından sergilenen askeri tören Trooping the Colour’a katılıp katılmayacağı merak konusuydu. Her yıl Buckingham Sarayı’nın balkonunda tüm kraliyet üyelerinin askeri töreni izlemesi bir gelenek. Ancak Prenses Kate’in bu büyük etkinliği ve öncesinde düzenlenen geleneksel töreni bu yıl pas geçeceği öğrenilmişti.

Kensington Sarayı’ndan yapılan açıklamada Kate Middleton’ın etkinliğe katılmayacağı doğrulanırken, onun yerine görevini Korgeneral James Bucknall’ın üstleneceği belirtilmişti.

Karın ameliyatından sonra ortada görünmeyen ve o günden bu yana ilk ve son kez mart ayında yayınladığı videodakinden başka görüntü vermeyen 42 yaşındaki Prenses, kanser teşhisiyle “büyük bir şok yaşadığını”, haberi alması sonrası “inanılmaz derecede zorlu birkaç ay” geçirdiğini söylemişti.

“Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım” diyen Prenses, kanserin türüne ilişkin bilgi vermemiş ve “İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum” demişti.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx