Ünlü Milyarder Kısa ve Uzun Vadeli Bitcoin Hedeflerini Açıkladı!

Kripto para piyasasındaki son geri çekilmede lider kripto Bitcoin de irtifa kaybetti. BTC, güçlü gelen ABD NFP verilerinin ardından 70 bin doların altına geriledi. Bununla birlikte, Bitcoin inananları bunun geçici olduğunu düşünüyor. Bunlardan birisi olan SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin’in geleceğine ilişkin boğa tutumunu sürdürüyor. Bu bağlamda Scaramucci, BTC’nin altı haneli bir değere ulaşmasının yalnızca bir zaman meselesi olduğunu söylüyor.

Ünlü milyarder Bitcoin’i altınla kıyaslıyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, güçlü ABD istihdam veriler kripto piyasasının üzerine soğuk su döktü. Böylece, ATH seviyesinin ötesini hedefleyen Bitcoin, düşüşe geçti. Bununla birlikte, Bitcoin maxileri bu düşüşleri geçici olarak görüyor. Son bir röportajında Anthony Scaramucci, Bitcoin’in altınla eşleşebileceğini ve neredeyse 700.000 dolara yükselebileceğini öngörüyor. Tahmini, Bitcoin’in benzersiz teknolojik özelliklerine ve altına benzer bir değer deposu olarak giderek daha fazla benimsenmesine dayanıyor.

Scaramucci, Bitcoin’in ABD’de benimsenme oranının şu anda %5 civarında olduğuna dikkat çekiyor. Bununla birlikte, Bitcoin son on yılda olduğu gibi aynı hızda ölçeklenmeye ve benimsenmeye devam ederse, değerinin katlanarak artmaması için hiçbir neden görmüyor. Bitcoin’in şu anki yaklaşık 1,5 trilyon dolarlık piyasa değerinin önümüzdeki 15 yıl içinde 10 kat büyüyebileceğini de sözlerine ekliyor. Olası on kat büyümeye dayanarak, bu, yaklaşık 69.500 dolarlık mevcut değerle Bitcoin’in önümüzdeki 15 yıl içinde 15 trilyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşabileceği anlamına geliyor.

Bitcoin ve Altcoinler Uçuyor: ATH Var! Yükseliş Sebebi Ne?

Anthony Scaramucci: Bitcoin için 700.000 dolar hayal değil!

Bitcoin’in yeni fiyatı için en son piyasa değerinin mevcut piyasa değerine bölünmesi ve ardından Bitcoin’in mevcut fiyatıyla çarpılması formülünü kullanarak, piyasa değerinin 10 kat büyümesi halinde varlığın öngörülen fiyatı yaklaşık 695.000 dolar olacak. Bu bağlamda Scaramucci, şunları söylüyor:

Bunun 300,000 dolar, 400,000 dolar, 500,000 dolarlık bir varlık olmaması için hiçbir neden yok. (…) Eğer altın 16 trilyon dolar, Bitcoin 1,5 trilyon dolar ise, BTC önümüzdeki 15 yıl içinde 10 katına çıkabilir mi? Yapabileceğine inanıyorum ve bunu yapmasına izin verecek teknik özelliklere sahip olduğuna inanıyorum ve bunun gerçekleştiğini zaten görüyoruz, zaten bu yönde tezahür ediyor.

Bitcoin’i 700.000 dolara taşıyacak etmenler ve kısa vadeli hedef

Anthony Scaramucci’nin iyimser tahmini Bitcoin’in kendine has özelliklerine dayanıyor. Ayrıca, piyasada benimsenmesinde süregelen eğilimlerden besleniyor. Ünlü yatırımcı aynı zamanda Bitcoin’in potansiyelinin dijital bir değer deposu olmasında yattığına da dikkat çekiyor. İnsanların dijital çağda bir değer deposu aradığını belirtiyor. Kıtlık, kullanım kolaylığı, güvenilirlik ve istikrarlı değer gibi niteliklere sahip olması nedeniyle kabul edeceğini savunuyor.

Altınla paralellikler kuran Scaramucci, Bitcoin’in merkezi olmayan ve izinsiz ağı sayesinde bu kriterleri karşıladığını açıklıyor. Bitcoin’in sınırlı arzı kıtlığı garanti ediyor. Merkezi olmayan yapısı güvenli ve güvenilir değer transferini garanti ediyor. Scaramucci, Bitcoin’in büyümesinin, geleneksel varlıkların değerli niteliklerini dijital bir formda çoğaltma kabiliyetinden kaynaklandığı sonucuna vararak, küresel finans sisteminde artan kabulünü ve uzun vadeli büyümesini öngörüyor. Bu arada, kısa vadede, Bitcoin’in 2025 yılına kadar muhtemelen 170.000 dolardan işlem göreceğini öngörüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx