Yeşim Salkım’dan Bakan Koca’ya ‘Esila’ tepkisi: ‘Oralı bile olmadığına bizzat şahidim’

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, hakkındaki istifa iddialarıyla gündeme gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösterdiği bir paylaşım yaptı.

Daha önce 5,5 yıl boyunca kalp nakli bekleyen Esila Tüfekçi’ye ilişkin yaptığı paylaşımda Bakan Koca’dan yardım isteyen Salkım, yeni paylaşımında Koca’ya “hakkını helal etmediğini” söyledi.

‘GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİDİ ESİLA, ORALI BİLE OLMADIĞINA BİZZAT ŞAHİDİM’

Salkım, yaptığı son paylaşımda “Gözümün önünde eridi Esila… Oralı bile olmadığına bizzat şahidim. Sonra da yok Suriyeli vatandaşı uçakla getirdik diye övündünüz, bir filmin başı değil sonu akıllarda kalır ben size hakkımı helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Yeşim Salkım, daha önce kalp nakli bekleyen Esila Tüfekçi için çağrıda bulunmuş ve “Esila kalp bekliyor…. 5 yıldır mücadele veriyor. Operasyon oldu ama şu an yoğun bakımda maalesef vücut zayıf. Onun gibi binlerce insan, çocuk hastanelerde şu anda çare arıyor neredesiniz? Her şeye çığırtkanlık yapanlar kendi ülkenizin insanı ölüyor klavye kahramanlığı burası dedim ya boşsunuz!!” paylaşımı yaparak Koca’dan yardım istemişti.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx